Tirant lo Blanc (2018). Joanot Martorell

  (Autor/autora) , (Edición e introducción) , (Fundador de la colección) , (Dirección) , (Diseño de la cubierta) , (Diseño de la colección)

  Les oficines de benestar generalment atrauen descripcions negatives de la burocràcia amb les seues cues, les seues rutines i la seu impersonalitat. Són màquines anònimes o el lloc de les relacions de servici neutrals? Mostrant com la gent experimenta l'administració pública estatal. El burócrata y el pobre ofereix una visió realista de les polítiques, institucions i reformes del benestar francés i, en fer-ho, dissipa ambdós mites.

  Articulant la teoria de l'street-level bureaucreacy de MIchael Lipsky amb la sociologia de Pierrer Bourdieu i Erving Goffman. Vincent Dubois analitza les trobades cara a cara i la complexa relació entre els agents de benestar -desgarrats entre la seua funció institucional i els seus sentiments personals- i els sol·licitants de benestar, requerits per a traduir la seua experiència personal en categories burocràtiques. Situant les seues interaccions en un context més ample d'estructures socials i de relacions de classe, etnicoracials i de gènere, l'autor revela tant les seues determinacions com les seues funcions socials.

  Un clàssic a França, referent internacional des de la seua traducció a l'anglés en 2010, el llibre serà d'interés per als enfocaments crítics, sociològics i antropològics en els camps del benestar, de l'administració i de les polítiques públiques.  Vicent Dubois.

  Professor de Sociologia i Ciències Polítiques a la Universitat d'Estrasburg (Institut d'Estudis Polítics), membre del laboratori SAGE (UMR CNRS 7363). El seu treball en sociologia crítica de les polítiques públiques se centra en les polítiques culturals i el tractament públic de la pobresa.

  Autor/autora
  Edición e introducción
  Fundador de la colección
  Dirección
  Diseño de la cubierta
  Diseño de la colección
  Col·lecció
  Biblioteca d'Autors Valencians
  Matèria
  Literatura Narrativa
  Idioma
  • Valenciano
  Editorial
  Institució Alfons el Magnànim-Centre Valencià d'Estudis i d'Investigació
  EAN
  9788478227433
  ISBN
  978-84-7822-743-3
  Pàgines
  1384
  Ample
  11 cm
  Alt
  19 cm
  Edició
  1
  Data de publicació
  01-07-2018
  Número en la col·lecció
  65
  Tapa dura
  €25,00

  Llibres relacionats