Tus magníficos ojos vengativos cuando todo ha pasado

  Premio València de Novela Negra 2014

  (Autor/autora)

  Londres, 1891. Una onada de segrestos de xiquetes, algunes d'elles relacionades amb les primeres personalitats polítiques, resulta ser sols un signe més de la cadena d'esdeveniments que amenaça amb el desplomament del país més important del món.

  Rambalda, filla del lord canceller, està disposada a submergir-se en el més profund dels baixos fons per trobar a la seua filla, per al que contacta amb un vell conegut, Cox, el qual es guanya la vida robant en les tombes, per a que trobe a un company d'ofici relacionat amb el segrest de la xiqueta.

  Junts recorreran un món victorià que ens havia ocultat fins ara: el Jardí Zoològic d'Aclimatació Hagenbeck, al qual s'exhibeixen nadius de tot el món com si foren animals en reclusió, el més pervers dels teatres de varietats, cementeris de prostitutes, la primera vaga de berlines d'arrendament, les singularitats de la presó infantil de Newgate, les infernals jornades dels obrers de la fàbrica de gas de Westminster, l'interior d'alguns dels més mísers llars, però també els primers grans magatzems i els seus servicis exclusius per a les classes més acomodades.

  Alhora, el professor James Moriarty haurà d'usar els hàbits investigadors de Sherlock Holmes per a trobar un còmplice desaparegut, mentre que el detectiu consultor comença a considerar la possibilitat d'usar els mètodes coercitius del professor James Moriarty per a fer front al més estrany dels casos als que s'haja enfrentat.

  Juan Ramón Biedma desenvolupa amb ritme vertiginós les diferents trames que componen aquest apassionant viatge al centre de l'era victoriana. Des de les habitacions de la regina als carrerons de Limehouse, la metròpoli és el marco en el qual dos turmentats genis, Holmes i Moriarty, movent les fitxes del qual saben que serà el seu últim desafiament.

  A partir de El problema final, Tus magníficos ojos vengativos cuando todo ha pasado ocupa un lloc únic en l'imaginari holmesià, ja que recrea tot el que Conan Doyle deixà fora de focus, ocult per la pertinaç boira.

  Autor/autora
  Col·lecció
  Premi Institució Alfons El Magnànim - Novela Negra. Lengua de Trapo
  Matèria
  Literatura Narrativa
  Idioma
  • Castellà
  Editorial
  Lengua de Trapo
  EAN
  9788483812174
  ISBN
  978-84-8381-217-4
  Pàgines
  433
  Ample
  14 cm
  Alt
  21 cm
  Edició
  1
  Data de publicació
  01-10-2014
  Número de la col·lecció
  199

  Llibres relacionats