Vertedero

  Premio Valencia de Novela Negra 2013.

  (Autor/autora)

  Premi València de Novel·la Negra 2013.

  Tot el que pot eixir malament eixirà malament. «Mantra» que acompanyarà els personatges que poblen Vertedero, ombres portades als marges de la realitat que intenten sobreviure en barris, ciutats, sense futur. Tres d'aquests habitants decideixen de manera inopinada atracar una residència d'estiueig: una cosa neta, fàcil, però tot el que pot eixir malament...

  L'atracament significarà per a un d'ells haver d'enfrontar-se al seu propi destí, decidir quin és el seu bàndol, i elaborarà un pla implacable amb el qual aconseguir la salvació, no sols per a ell, sinó també per als seus. Però, com no pot ser d'una altra manera, tota redempció comporta sacrificis.

  Amb aquesta primera novel·la, Manuel Barea es mostra com un narrador sorprenentment madur, capaç de tancar una trama contundent i uns poderosos personatges que desborden la idea de gènere, en els límits entre la novel·la negra i la novel·la social.

  El jurat, presidit per la diputada de Cultura de la Diputació de València, María Jesús Puchalt, i compost per Francisco Camarasa, Mariano Sánchez Soler, Fernando Varela, Marina López i Teresa Solana, ha atorgat per unanimitat a l'obra Vertedero, presentada per l'escriptor sevillà Manuel Barea, el primer premi València de Novel·la Negra 2013.

  Autor/autora
  Col·lecció
  Premi Institució Alfons El Magnànim - Novela Negra. Lengua de Trapo
  Matèria
  Literatura Narrativa
  Idioma
  • Castellà
  Editorial
  Lengua de Trapo
  EAN
  9788483812099
  ISBN
  978-84-8381-209-9
  Pàgines
  219
  Ample
  14 cm
  Alt
  21 cm
  Edició
  1
  Data de publicació
  01-10-2013
  Número de la col·lecció
  195

  Llibres relacionats