Vicent Andrés Estellés i la literatura a l'aula

  Anàlisi de l'estil i propostes didàctiques

  (Autor/autora) , (Diseño de la cubierta) , (Diseño de la colección)

  La principal hipòtesi de la recerca que justifica aquest llibre és que l'anàlisi sistemàtica de l'ideolecte literari d'un escriptor ens permet interpretar correctament i aprofundida la seua obra literària, així com el paper que juga aquest autor en el cànon literari a què pertany. Per a tals efectes, hem escollit fer servir una metodologia que combina l'anàlisi de textos mitjançant ferramentes informàtiques amb una anàlisi quantitativa de l'estil de l'autor, especialment centrada en quina és la funció de la tria estilística en cada moment. Així doncs, s'analitzaran els elements de l'estil i la funció dels textos poètics de Vicent Andrés Estellés amb l'objectiu d'aproximar l'obra del burjassoter a les aules. S'hi recullen des de suggeriments fins a exemples, desglossats de com conéixer en profunditat i utilitzar polièdricament textos literaris a l'aula, especialment poesia d'Estellés, i sobretot, des del punt de vista de l'educació discursiva.
  Aquest llibre també ofereix una anàlisi pragmaestilística rigorosa de l'estil de Vicent Andrés Estellés, sovint en comparacions amb Ausiàs March. A més, s'hi trobaran reflexions, exemples i anàlisis sobre literatura i cultura del País Valencià, però sempre connectats amb altres anells més amples de l'entorn cultural que mostren una visió de conjunt sobre la literatura catalana, actual i inserida en el món.

  Aina Monferrer Palmer (Borriana, 1987). És llicenciada en Comunicació Audiovisual i Grau en Llengua i Literatura Catalanes, màster en Comunicació Intercultural i Enseyament de Llengües i màster de Professorat.

  Autor/autora
  Diseño de la cubierta
  Diseño de la colección
  Col·lecció
  Estudis Universitaris
  Matèria
  Estudios Literarios
  Idioma
  • Valenciano
  Editorial
  Institució Alfons el Magnànim-Centre Valencià d'Estudis i d'Investigació
  EAN
  9788478228096
  ISBN
  978-84-7822-809-6
  Pàgines
  242
  Ample
  13 cm
  Alt
  22 cm
  Edició
  1
  Data de publicació
  04-10-2019
  Número en la col·lecció
  162
  Tapa blanda
  €15,00

  Ressenyes

  Bibliotràiler

  Llibres relacionats