2a edició de la Plaça del Llibre d’Elx

  • Data:07-03-2023
  2a edició de la Plaça del Llibre d’Elx

  Després de l’èxit a Elx de la primera edició de la Plaça del LLibre, esta ciutat acull enguany una nova cita d’esta fira de la literatura oral i escrita en valencià, en la qual es dona l’oportunitat d’accedir a un catàleg de més de mil llibres escrits en esta llengua. Esta segona edició tindrà lloc en la plaça del Congrés Eucarístic del 10 al 12 de març amb un aparador de vora 1.300 títols.

  Compta amb un ampli programa d’activitats lúdiques, com teatre, música, muixerangues, presentacions de noves obres i col·loquis amb escriptors. S’ofereix a la ciutadania una trentena d’activitats per als amants de la literatura. En esta segona edició, comptarà amb la participació d’una vintena d’autors.

  La Plaça del Llibre és un projecte que ha complit deu anys de vida i s’ha expandit per tot el territori com a esdeveniment principal de literatura valenciana.

  Per segon any consecutiu, els carrers d’Elx s’omplin de novetats editorials i activitats en què la literatura serà la gran protagonista del segon cap de setmana de març.

  Cada Plaça del Llibre té un eix temàtic específic sobre el qual gira tota la seua programació. La ciutat d’Elx ha estat sempre emparentada amb la tradició oral del Misteri; per este motiu, les vint-i-vuit activitats programades del 10 al 12 de març giren al voltant d’este tema.

  Totes les activitats programades són gratuïtes, i se n’ofereixen algunes amb interpretació en llengua de signes. D’esta manera, es garanteix l’accés a la lectura i l’activitat literària per a tothom.

  És una gran festa de la literatura, en la qual es dignifiquen i es posen en el focus els llibres escrits i publicats en valencià, i es pot accedir a un catàleg de llibres que normalment costa trobar.