46a Fira del Llibre Antic i d’Ocasió de València

  46a Fira del Llibre Antic i d’Ocasió de València

  València acull entre el 24 de febrer i el diumenge 19 de març la 46a Fira del Llibre Antic i d’Ocasió de València, que coincideix enguany amb els dies grans de les Falles; així s’aprofita la gran afluència de visitants que s’esperen a la ciutat de València.

  Participen un total de 29 llibreries expositores arribades des de ciutats de tot Espanya, que ofereixen una gran quantitat de llibres antics, edicions descatalogades, llibres d’ocasió i rareses, així com diferents articles de paper per a col·leccionistes, com per exemple revistes, cartells o diaris antics.

  Enguany, l’encarregat del cartell ha sigut el dissenyador Vicent Ramon amb l’elecció del famós personatge del conill d’Alícia al país de les meravelles amb un vestit roig i un rellotge eixint de les pàgines d’un llibre.

  L’esdeveniment està organitzat pel Gremi de Llibreters d’Ocasió de la Comunitat Valenciana amb la col·laboració de l’Ajuntament de València i la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport i el patrocini de Todocolección. Se situa un any més en la Gran Via del Marqués del Túria i romandrà oberta de dilluns a dissabte de 10.30 a 14 i de 17 a 21 hores, i els diumenges i festius, d’11 a 14 i de 17 a 24 hores.

  Suposa un pla i una oferta interessant d’oci que ofereix la ciutat de València durant els dies previs a les Falles del 2023 i les seues jornades més destacades.