Anuncien Els guanyadors de la 5a edició dels Premis d’Investigació Jove

  • Data:15-09-2023
  Anuncien Els guanyadors de la 5a edició dels Premis d’Investigació Jove

  El 7 de setembre de 2023, el jurat dels Premis d’Investigació Jove va donar a conéixer els guanyadors de la 5a edició. Estos premis estan organitzats per la Federació d’Instituts d’Estudis del País Valencià (FedinesPV) i Escola Valenciana amb el suport de Caixa Popular i la Institució Alfons el Magnànim.

  Estos premis d’investigació tenen com a objecte fomentar l’esperit científic dels estudiants de Secundària dels centres valencians. Es tracta així de recompensar l’esforç dels alumnes dels cursos de tercer i quart d’Educació Secundària Obligatòria (ESO) i d’educació postobligatòria (Batxillerat i Cicles Formatius de Grau Mitjà i Superior) que, sota la tutela del professorat, duen a terme un treball de recerca que els permeta aplicar els coneixements propis del seu curs en el desenvolupament i la interpretació de projectes d’investigació. Així mateix, es premia l’esforç dels centres d’Educació Secundària per a fomentar la participació dels tutors i l’alumnat en estos premis i la cooperació en l’aprenentatge.

  Els treballs poden ser de tipus experimental o teòric en el sentit de fomentar la creativitat científica i l’esperit investigador en qualsevol dels àmbits del coneixement, i hauran d’estar sempre relacionats o vinculats amb el territori (per exemple, la localitat, la comarca o la Comunitat Valenciana). Es divideixen en tres categories: Modalitat Batxillerat, Modalitat ESO i Modalitat Cicles Formatius. Els guanyadors de cada modalitat reben un premi de 500 euros, i els treballs finalistes, de 100 euros.

  Vore la llista dels guanyadors