Convocatòria roda de premsa guardonats dels premis València i València Nova 2023

  • Data:26-05-2023
  Convocatòria roda de premsa guardonats dels premis València i València Nova 2023

  Des de la Institució Alfons el Magnànim convoquem als mitjans de comunicació a la roda de premsa on s’obriran en directe les pliques guanyadores de les onze modalitats dels premis València i València Nova 2023. La roda de premsa tindrà lloc dimarts 30 de maig a les 12’30 hores a la Sala VIII del Centre Cultural La Beneficència de València.

  Els sis jurats (assaig, narrativa en valencià, narrativa en castellà, poesia en valencià, poesia en castellà i novel·la gràfica) de les onze modalitats dels premis València i València Nova es reuniran a les 10 hores per a fer la deliberació i emetran un veredicte abans de les 12’30h. Un representant de cada jurat llegirà l’acta que justificarà el llibre guanyador.

  La roda de premsa estarà presidida per la Vicepresidenta de la Diputació de València i presidenta del Magnànim, Maria Josep Amigó; que estarà acompanyada del director del Magnànim, Vicent Flor; i del cap de serveis administratius de promoció cultural, Josep Vidal, que actuarà com a secretari.

  El Magnànim editarà les obres guanyadores en la modalitat d’assaig, Bromera s’encarregarà de l’edició de les categories de narrativa i poesia en valencià; Hiperión ho farà de les de poesia en castellà i La Caja Books els de narrativa en castellà. Andana serà l’encarregada de l’obra guanyadora del Premi València de novel·la gràfica.