Crònica de la V Plaça del Llibre d’Alacant

    Crònica de la V Plaça del Llibre d’Alacant

    La V Plaça del Llibre d’Alacant, primera que es celebra enguany, del 23 al 25 d’abril, s’ha fet de nou a la Plaça del Port. El seguiment de les mesures sanitàries ha estat estricte, amb perimetratge del recinte i control en tot moment de l’entrada. Allí podíem trobar les casetes de la Universitat d’Alacant, de la Institució Alfons el Magnànim, de l’Institut d’Estudis Catalans i de la Federació Escola Valenciana, així com l’espai de tallers i jocs i, per segon any, la gran carpa del Gremi de Llibreters Independents de les comarques d’Alacant, gestionada amb gran professionalitat per la llibreria 80 Mundos d’Alacant, on es podien trobar les novetats per a grans i menuts de més de seixanta editorials.

    Per la Plaça han passat un bon grapat d’autores i autors de llibres infantils i juvenils que, de la mà de les editorials, han mostrat els seus treball; s’han fet conferències i presentacions dedicades al públic en general; i s’han venut moltíssims llibres, que al cap i a la fi és del que es tracta.

    La presència de tantes editorials, autores i autors i, el més important, la gran quantitat de públic de totes les edats, consolida la Plaça del Llibre d'Alacant.