Debats ingressa al Q2 d’SJR

  • Data:03-05-2023
  Debats ingressa al Q2 d’SJR

  La revista Debats, de la Institució Alfons el Magnànim, ha ingressat al Q2 de Scimago Journal & Country Rank (SJR) en la categoria «Cultural studies».

  El Scimago Journal & Country Rank és un factor de mesura que estableix la qualitat de les publicacions científiques basant-se en el recompte de les cites obtingudes per cada publicació. Mesura la qualitat i l’impacte de la investigació científica a partir de referències bibliomètriques subministrades per la base de dades Scopus.

  Scimago Journal & Country Rank és un portal públicament disponible que inclou les revistes i els indicadors científics de països desenvolupats a partir de la informació continguda en la base de dades Scopus. Estos indicadors es poden utilitzar per a avaluar i analitzar dominis científics. Es poden descobrir revistes d’accés obert, especialitzades i llançades recentment que publiquen investigacions d’alta qualitat sobre un tema determinat.

  La revista Debats, revista de cultura, poder i societat fon fundada el 1982 i la publica la Institució Alfons el Magnànim – Centre Valencià d’Estudis i d’Investigació amb la voluntat de promoure els debats contemporanis sobre les relacions entre la cultura, el poder i la societat des d’una perspectiva àmplia i multidisciplinària i integrant la perspectiva de les ciències socials i els estudis culturals. Actualment, la revista Debats està indexada en Emerging Sources Citation Index i en Scopus.