Disponible la revista Debats amb el monogràfic «Cultura i gèneres. Arts i professions»

  • Data:10-07-2024
  Disponible la revista Debats amb el monogràfic «Cultura i gèneres. Arts i professions»

  Ja està a la venda la revista Debats vol.138/1 del 2024, amb el monogràfic El rock en la sociologia. Cossos, consums i sons.

  Articles de Fernán del Val i Cristian Martín Pérez Cólman, “El rock ha mort? Visca la sociologia del Rock!”, Simon Frith, “Noves consideracions sobre Performing Rites”, Motti Regev, “Pop-rock, cosmopolitisme musical i coneixement musical corporeïtzat”, Amparo Lasén, “No sols un camp de naps: experiències corporals i afectives dels homes que ballen rock”, Candy Leonard, “Beatles i boomers: el fenomen fan musical com a recurs per al benestar”, Manuela Belén Calvo, “El metal a l'Argentina: disputes espaciotemporals d'una escena musical”, Guillermo López-García i Lidia Valera-Ordaz, “L'esfera pública postmediàtica”, i José Enrique Antolín Iría, Crisi ambiental i construcció de nous vincles socials.

          

  La Revista Debats, fundada en 1982, és publicada per la Institució Alfons el Magnànim – Centre Valencià d’Estudis i d’Investigació de la Diputació de València amb la voluntat de promoure els debats contemporanis sobre les relacions entre la cultura, el poder i la societat des d'una perspectiva àmplia i multidisciplinària integrant la perspectiva de les ciències socials i els estudis culturals.

  Actualment, la revista Debats està indexada en Emerging Sources Citation Index i Scopus.