El Magnànim convoca un any més els premis València i València Nova

  • Data:15-02-2024
  El Magnànim convoca un any més els premis València i València Nova

  Demà s'obri el termini de presentació de les obres als Premis València i València Nova 2024, que convoca la Institució Alfons el Magnànim – Centre Valencià d'Estudis i d'Investigació, i finalitzarà el 15 març a les 23.59 h (horari d'Espanya peninsular).

  La tramitació i la presentació de la sol·licitud de participació es faran únicament per mitjans electrònics en la seu electrònica de la Diputació de València (www.sede.dival.es) mitjançant el formulari electrònic habilitat amb este fi.

  Els dubtes i les consultes relacionats amb el contingut d'esta convocatòria s'atendran exclusivament en el correu electrònic premis.valencia@dival.es. Les incidències en la tramitació electrònica relacionades amb qüestions tècniques i informàtiques s'atendran en el correu labatliarespon@dival.es i el telèfon +34 96 388 25 25.

  La comissió de valoració estarà composta per un president, que serà el diputat de Cultura de la Diputació, Paco Teruel, sense vot en la deliberació dels premis, i un màxim de quatre vocals especialistes de reconeguda competència. El jurat, la decisió del qual serà inapel·lable, es reunirà, debatrà sobre les obres presentades i valorarà motivadament la idoneïtat de la guanyadora. La relació dels membres i la data per a la deliberació es donaran a conéixer quan es publique el decret.

  Els Premis València consisteixen en un premi en metàl·lic amb una dotació total de 100.000 €. Per modalitats, són 13.000 € en narrativa (en valencià i en castellà) i assaig, 12.000 € en novel·la gràfica i 9.000 € (en valencià i en castellà) en poesia. En la modalitat de València Nova, els premis són de 7.000 € en narrativa i assaig i 5.000 € en poesia.

  Convocatòria

  Inscripció telemàtica