El Magnànim en la 59a Fira del Llibre de València

  • Data:09-04-2024
  El Magnànim en la 59a Fira del Llibre de València

  La 59a Fira del Llibre torna als Jardins de Vivers de València del 25 d'abril al 5 de maig del 2024, una parada ineludible d'esta gran cita literària d'un dels esdeveniments més importants de la capital del Túria.

  Durant onze dies, se celebraran desenes d'actes: firmes de llibres, contacontes, presentacions, taules redones, recitals de poesia...

  El Magnànim estarà present en la Fira en la caseta 108 i té programades una sèrie d'activitats. Entre els actes que estem preparant, vos podem avançar:

  Un recital de poesia a Vicent Andrés Estellés, que se celebrarà el 26 d'abril a les 20.00 hores en l'Espai Obert (carrer de Cavanilles, 1) a càrrec de Neus Berenguer i Valentina Campajola.

  El 30 d'abril, la presentació de la col·lecció «Urània» en l'Espai Caixa Popular (carrer de Cavanilles, 1) a les 17.30 hores amb els llibres Historia de la tecnología a través de veinte objetos, de Pedro Ruiz-CastellAstronauta, d'Amelia Ortiz Gil, i El universo a vista de pájaro, de Mariano Moles.

  El 2 de maig a les 19.30 hores, en l'Espai Caixa Popular (carrer de Cavanilles, 1), la presentació dels Premis València d'assaig 2023. Comptarà amb la participació de Teresa Ciges, autora de Dels faristols als pòdcasts, i Raúl Rodríguez, autor de Desinformació i poder. Moderarà la periodista Violeta Tena.

  D'altra banda, durant eixos dies, la caseta del Magnànim acollirà moltes firmes de llibres. Tots els lectors que ho desitgen podran acostar-se a descobrir totes les nostres novetats literàries i conéixer els nostres escriptors.