El Magnànim i la Unió de Periodistes publiquen una investigació sobre 'los menas' i altra sobre l'evasió fiscal valenciana

  • Data:09-09-2021
  El Magnànim i la Unió de Periodistes publiquen una investigació sobre 'los menas' i altra sobre l'evasió fiscal valenciana

  Menas, la infancia detrás de una etiqueta. Ser menor y extranjero no acompañado en la Comunitat Valenciana de Miriam Gómez Blanes i Les cares de l’evasió fiscal. Pobresa, frau i corrupció a la Comunitat Valenciana, de Mar Vivó Jiménez i Carlos Remohí Rius, són els dos nous llibres de la colecció Periodisme.

  La Institució Alfons el Magnànim-Centre Valencià d’Estudis i d’Investigació, en col·laboració amb la Unió de Periodistes Valencians, acaba de publicar dos nous llibres dins de la seua col·lecció Periodisme. El número 7 és Menas, la infancia detrás de una etiqueta. Ser menor y extranjero no acompañado en la Comunitat Valenciana de Miriam Gómez Blanes, i el número 8 porta el títol Les cares de l’evasió fiscal. Pobresa, frau i corrupció a la Comunitat Valenciana, de Mar Vivó Jiménez i Carlos Remohí Rius.

  Tots dos llibres foren premiats amb una beca de periodisme d’investigació Josep Torrent que dona la Unió de Periodistes Valencians, amb un jurat format exclusivament per periodistes i professors de periodisme: Laura Ballester, Cristina Medina, Pedro Valero, María Teresa Mercado, Juan Nieto, Guillermo López García i Lola Bañón.

  Més informació dels llibres: Menas, la infancia detrás de una etiqueta. Ser menor y extranjero no acompañado en la Comunitat ValencianaLes cares de l’evasió fiscal. Pobresa, frau i corrupció a la Comunitat Valenciana.