El Magnànim prepara el seu programa per a la Fira del Llibre

  • Data:14-03-2024
  El Magnànim prepara el seu programa per a la Fira del Llibre

  La Fira del Llibre de València es durà a terme del 25 d'abril al 5 de maig de 2024 als jardins del Real (Vivers). Una vegada més, hi haurà oferta literària i activitats per a tots els públics, els amants de tots els gèneres i lectors de totes les edats.

  La Institució Alfons el Magnànim – Centre Valencià d'Estudis i d'Investigació estarà present en la 59a Fira del Llibre amb l'objectiu de promocionar durant eixos dies els nostres llibres i les nostres novetats editorials.

  La Fira posa a la disposició del públic una àmplia oferta d'activitats amb l'objectiu de promoure la lectura i l'activitat de les llibreries: presentacions, conferències, lectures, recitals, debats, taules redones, teatre, contacontes, tallers, concerts, exposicions i lectures poètiques.

  El Magnànim està programant una sèrie d'activitats per a fer durant la Fira. Entre els actes que estem preparant, podem avançar-vos un recital de poesia a Vicent Andrés Estellés; la presentació de la col·lecció «Urània» amb els llibres Historia de la tecnología a través de veinte objetos, de Pedro Ruiz-CastellAstronauta, d'Amelia Ortiz Gil, i El universo a vista de pájaro, de Mariano Moles, i la presentació dels premis València d'assaig 2023 (Dels faristols als pòdcasts, de Teresa Ciges Barberán, i Desinformació i poder, de Raúl Rodríguez Ferrándiz).

  D'altra banda, durant eixos dies, la caseta del Magnànim acollirà moltes firmes de llibres. Tots els lectors que ho desitgen podran acostar-se a descobrir totes les nostres novetats literàries i conéixer els nostres escriptors.