Els més venuts a la Fira del Llibre de València 2022

  • Data:12-05-2022
  Els més venuts a la Fira del Llibre de València 2022

  La Fira del Llibre de València va tancar les seues portes el passat diumenge 8 de maig i són moltes les persones que han passat per la nostra parada, compartida amb La Benebotiga. És el moment de fer balanç i, per això, compartim quins han sigut els 5 llibres del Magnànim més venuts en aquesta edició.

  1. Rituals, revista de cultura festiva

  La cultura festiva interessa, i molt! A Rituals, volem conéixer com es desenvolupa en totes les seues variants i les seues aplicacions en la vida social de la comunitat que la celebra. Per això, la revista l'estudia des d’una triple perspectiva: l’associacionisme, la investigació i la gestió. Una idea que marca la línia editorial d’aquesta publicació periòdica que ofereix reflexions, estudis, reportatges fotogràfics i treballs d'il·lustradors.

  Més informació

  2. Joan Fuster, poesia completa

  No hi ha millor manera de celebrar l'any del centenari de l'homenot de Sueca que llegint-lo. El Magnànim i l'Acadèmia Valenciana de la Llengua coeditem, per primera volta, la seua obra poètica completa. Una de les seues facetes més negligides, que ens mostra el seu costat més íntim i humà.

  Més informació

  3. El monstre. Albert Toldrà

  Albert Toldrà ens presenta un exercici de microhistòria on es pot veure, des del segle xv fins a ben entrat el xix, el tribunal de la Inquisició i la societat valenciana a través de les presons: com són, qui les habita, què hi ocorre i, sobretot, quina finalitat té tota aquesta maquinària.

  Més informació

  4. De Carraixet a Bonrepòs i Mirambell. Vicent Baydal i Ferran Esquilache

  Fins al treball de Baydal i Esquillache, el procés de creació del municipi de Bonrepòs i Mirambell era desconegut. El llibre explica els seus orígens medievals. Una rigorosa investigació que editem dins de la col·lecció Estudis Universitaris.

  Més informació

  5. Defensa d'una forma. Jaume Pérez-Muntaner, poesia completa

  El poeta, assagista i professor Jaume Pérez-Muntaner va rebre el premi Fira del Llibre de València 2022 amb un gran homenatge. La seua poesia és la d'un poeta que ha absorbit lúcidament els recursos de la millor poesia del segle XX, tant dels anglosaxons com de la resta d'autors europeus, sense excloure-hi els clàssics. A Defensa d'una forma és recull tota la seua producció poètica.

  Més informació