Els versos de Joan Fuster en La Setmana del Llibre en Català

  • Data:19-09-2022
  Els versos de Joan Fuster en La Setmana del Llibre en Català

  Dins de la jornada “Contem i comptem”, dedicada a les editorials valencianes, van presentar-se diverses novetats i coedicions del Magnànim. L'actor Ismael Sempere va delectar els assistents amb una lectura dramatitzada de poemes de Joan Fuster, de qui el Magnànim ha editat la poesia completa amb l'Acadèmia Valenciana de la Llengua.

  A més, es va presentar De viva veu, coedició del Magnànim i Editorial Afers, que arreplega l’oralitat de Fuster a través de moltes de les entrevistes que va concedir i que podem trobar a les hemeroteques. També, Notícia del País Valencià de Nèstor Novell i Josep Sorribes, una actualització d’algunes de les anàlisis que Joan Fuster va fer a Nosaltres els valencians fa 60 anys que el Magnànim coedita amb Balandra Edicions i la Càtedra d’Economia Valenciana.

  La principal novetat va ser la presentació d'Un os al Marroc, deLluc Silvestre i Mr. Ed, obra guanyadora als Premis València de l’any 2021 i que acaba de ser editada per l'editorial Andana Gràfica.

  ___ 

  La Setmana del Llibre en Català és un esdeveniment organitzat per l’Associació d’Editors en Llengua Catalana, el Gremi d’Editors de Catalunya, l’Associació d’Editors de Revistes i Digitals, el Gremi de Llibreters de Catalunya, el Gremi de Distribuïdors de Publicacions de Catalunya, Biblioteques de Barcelona i l’Institut Ramon Llull; i compta amb el suport del departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, l'Ajuntament de Barcelona, la Diputació de Barcelona i el Ministeri de Cultura i Esport del Govern d’Espanya. La jornada “Contem i Comptem” està organitzada per l’Associació d’Editorials del País Valencià, amb el suport de l’Acadèmia Valenciana de la Llengua, el Centro Español de Derechos Reprográficos (CEDRO) i la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport de la Generalitat Valenciana.