Fem memòria amb les presentacions de Josep Piera, Vicent Palacios i Josep Vicent Rodriguez i Rosa Solbes

  • Data:17-06-2022
  Fem memòria amb les presentacions de Josep Piera, Vicent Palacios i Josep Vicent Rodriguez i Rosa Solbes

  Les últimes setmanes del mes venen carregades de presentacions de obres que ens fan mirar a l’època de la Transició. Una gran oportunitat per al públic lector de conèixer als nostres escriptors i d’escoltar les seues anècdotes de primera mà. Josep Piera, Vicent Palacios i els periodistes Josep Vicent Rodríguez i Rosa Solbes són alguns dels autors que presentaran les seues obres en els pròxims dies.

  El pròxim dilluns 20 de juny, Josep Piera presentarà Els fantàstics 70. 1969-1974 a la Llibreria Fan Set de l’Octubre Centre de Cultura Contemporània de València. L’esdeveniment començarà a les 19.00 hores i acompanyaran a l’autor el director de la col·lecció Xavier Serra i els periodistes Martí Domínguez i Núria Cadenes. Un èxit de públic i crítica on Piera recorda la seua època universitària i el moment en què va decidir dedicar-se a la literatura. Al mes d’abril va arribar a la segona edició.

  El dimarts 21 de juny a l’Antic Mercat de Torrent, Vicent Palacios presenta les memòries titulades Quan ho teníem tot per fer. A l’acte, que començarà a les 19.00 hores, l’autor serà presentant per l’alcalde de Torrent, Juan Jesús Ros Piles, i Xavier Serra. Qui fóra coordinador de l’Obra Social i Cultural de Bancaixa ens presenta unes memòries on explica els moviments del valencianisme cultural i polític de la Transició. Són les segones memòries publicades per l’escriptor, que va presentar al 2016 El carrer de Sant Onofre, on recorda la seua infantesa.

  Per últim, el dimarts 28 de juny presentarem al Centre Cultural La Beneficència de València el llibre Trets. Imatges de la Transició valenciana. El llibre de fotografies del reporter Josep Vicente Rodríguez, contextualitzades per la periodista Rosa Solbes, ha rebut elogis de la premsa i ha estat recomanat en diverses publicacions. L’acte de presentació començarà a les 19.00 hores i presentaran als autors la vicepresidenta de la Diputació de València, Maria Josep Amigó, i el professor de periodisme, Antonio Laguna.