Fermín Pardo rep el premi Recercat

    Fermín Pardo rep el premi Recercat

    El passat dimarts 27 es van fer públics els premis Recercat 2021, que han recaigut «ex aequo» en Fermín Pardo Pardo i Joan Ramon Vinaixa Miró, en la categoria de persona, i en l’Institut Menorquí d’Estudis, que enguany celebra els seus 35 anys, en la categoria d’entitat.

    Fermín Pardo Pardo (Hortunas, Requena, 1945) ha dedicat tota la vida a la recuperació i conservació de la música i d’altres expressions de cultura popular. Entre els seus mèrits, cal destacar la participació en la recuperació de les danses del Corpus de València, així com d’una llarga llista de danses de pobles i comarques valencianes. S’ha dedicat en cos i ànima a estudiar i a difondre el patrimoni, especialment el de la seua comarca. 

    Els premis Recercat tenen com a objectiu valoritzar i projectar la ingent activitat i la repercussió del treball continuat i arrelat territorialment dels centres i instituts d’estudis de recerca local i comarcal i també distingir a persones que han tingut o tenen un paper rellevant dins el col·lectiu dels centres d’estudis pel seu compromís amb la recerca i l’activitat cultural.

    Publicacions de Fermín Pardo del Magnànim