​Hui veu la llum el ​segon volum de l'obra completa de Manuel Molins

  • Data:12-05-2021
  ​Hui veu la llum el ​segon volum de l'obra completa de Manuel Molins

  Hui veu la llum el segon volum de l'obra completa del dramaturg valencià Manuel Molins que conté quatre sèries: «Trilogia d’exilis», «Mirades sobre Shakespeare», «Llums i ombres valencianes» i «Peces curtes». 

  En aquest llibre descobrireu una nova sorprenent aportació a l’ideari de la seua dramatúrgia: «problematitzar el món, despullar les convencions i situar els humans enmig dels drames en què sobreviuen per la injustícia i les pressions dels poderosos.»

  I a més a més, del 13 fins al 23 de maig al CarmeTeatre podeu gaudir de forma gratuïta de la peça Focs de vellut de Manuel Molins, amb un elenc de 14 actrius i actors valencians. Es tracta d'una peça que no s'havia portat prèviament als escenaris i que ho farà ara a través del programa 'Amb el text per damunt', que desenvolupa la sala valenciana.

  Focs de vellut evoca tres períodes clau en l'evolució de la indústria de la seda valenciana, uns dels sectors econòmics més pròspers entre el segle XVIII i principis del XX. Molins "posa l'accent en els conflictes que, en cadascun d'aqueixos períodes, van dirigir els treballadors contra les classes dirigents, disposades a tot per a perpetuar la misèria i l'espoli de les classes populars".