I Congreso Internacional Áreas Protegidas. Gestión y Participación

  I Congreso Internacional Áreas Protegidas. Gestión y Participación

  L'equip d'investigació GOBERPARK convida a presentar comunicacions per a reflexionar sobre les Àrees Protegides i els Parcs Naturals a Espanya, en particular, i en el món, en general. Per a això convoca el I Congreso Internacional Áreas Protegidas. Gestión y Participación, que se celebrarà en format presencial (Sala d'actes Facultat de Ciències Socials) i en línia els dies 1, 2 i 3 de desembre de 2021, de 16h. a 20h. per a facilitar la presentació d'experiències d'altres continents. El congrés té com a objectiu analitzar i discutir la gestió i participació en les Àrees Protegides, especialment en la figura de Parc Natural. Totes les propostes de comunicació seran avaluades pel Comité Científic del Congrés.

  • La data límit per a presentació comunicacions serà el 15 de novembre de 2021.
  • La data límit d'acceptació serà el 19 de novembre, moment en el qual el Comité Científic donarà a conéixer l'acceptació o el rebuig de la comunicació conforme s'envien.
  • La data límit per a presentar la comunicació final per a la seua publicació (opcional) serà el 23 de desembre del 2021.
  Per a més informació: https://www.goberpark.es;https://avaantropologia.com

  Per a inscripcions: https://avaantropologia.com

  Per a consultes correu electrònic: avantrop@yahoo.es; participa@goberpark.es