II Congrés de Sociologia de l’AVS

  • Data:23-01-2023
  II Congrés de Sociologia de l’AVS

  L’Associació Valenciana de Sociologia (AVS) organitza el II Congrés de Sociologia de l’AVS, que comptarà amb tallers, presentacions de llibres, taules de treball i simposis, en els quals tots els integrants de la comunitat sociològica, tant acadèmica com professional, poden presentar les seues investigacions i reflexionar sobre les profundes transformacions globals i locals que donen forma a la nostra realitat. Se celebrarà els pròxims 26 i 27 de gener de 2023 a Alacant.

  L’objectiu d’aquest segon congrés és potenciar i visibilitzar el paper i l’impacte de la sociologia en el territori valencià en el seu conjunt mostrant la capacitat de la disciplina, tant per a entendre i reduir la complexitat i incertesa com per la seua capacitat per a impulsar el canvi responsable i sensible a l’heterogeneïtat que caracteritza les societats actuals.

  La Institució Alfons el Magnànim és una de les entitats que patrocinen i col·laboren amb este segon congrés. Hi participarà amb la presentació del llibre Camins d’incertesa i frustració. Les classes mitjanes valencianes (2004-2018) el 26 de gener en la Facultat de Ciències Econòmiques i Empresarials (Sala Ernest Lluch) a les 10:30 h, en la qual participaran Víctor Agulló Calatayud i Rafael Castelló Cogollos (autor del llibre), i moderarà Vicent Flor i Moreno (director de la Institució Alfons el Magnànim).

  L’acte de clausura tindrà lloc el 27 de gener de 18 a 20 h amb la conferència de cloenda, una taula de cloenda i el lliurament de premis als millors treballs de fi de grau i de fi de màster