III Fira de l’Edició Independent

  • Data:03-08-2023
  III Fira de l’Edició Independent

  La Plaça de la Reina de València acollirà la III Fira de l’Edició Independent entre els dies 22, 23 i 24 de setembre, amb més de 40 expositors ja confirmats per l'Associació d'Editorials del País Valencià (AEPV).

  La Fira de l’Edició Independent és un espai inclusiu del comerç del llibre on tenen cabuda llibreries, editorials i l'autoedició il·lustrada de qualsevol procedència i àmbit lingüístic. És una oportunitat per a donar visibilitat i posar en valor la literatura i l'edició independent que, en moltes ocasions, no són prou accessibles dins dels circuits convencionals. D'aquesta manera, els expositors estaran formats per editorials independents, llibreries amb un fons d'editorials independents i l'autoedició il·lustrada de creadors en diferents suports com per exemple el fanzine, les làmines o l'artesania.

  Quant a la programació, estarà integrada per una desena d'activitats amb caràcter divers, repartides en les tres jornades en les quals se celebra la fira, també oferirà al públic assistent una llista de 39 signatures d'escriptors. L'horari serà d'11.00 a 14.30 h i de 17.00 - 21.00 h. Al matí hi haurà, sobretot, les propostes dirigides al públic infantil i familiar, mentre que les vesprades estaran reservades a les presentacions de llibres i altres activitats com per exemple un micro obert poètic.

  En la III Fira de l’Edició Independent col·laboren la Associació de Professionals de la Il·lustració Valenciana, Ajuntament de València, Conselleria d’Educació, Cultura i Esport, València Activa, CEDRE, Tech City i Cultural València.