La 58a edició de la Fira del Llibre de València se celebrarà del 27 d’abril al 7 de maig

  • Data:02-03-2023
  La 58a edició de la Fira del Llibre de València se celebrarà del 27 d’abril al 7 de maig

  La Fira del Llibre de València és un dels esdeveniments literaris més importants de la capital del Túria. Els jardins de Vivers acolliran durant dos setmanes una gran quantitat de casetes de llibreries valencianes que exposen les seues novetats.

  Esta Fira del Llibre abasta tots els gèneres, des dels grans best-sellers fins a publicacions tècniques. Enguany tindrà com a protagonistes temes com el feminisme, la novel·la negra, la distopia i la novel·la gràfica.

  Podràs descobrir totes les novetats literàries i conéixer els escriptors, que signaran els seus llibres. A més, s’afigen activitats amb l’objectiu de promoure la lectura i l’activitat de les llibreries: presentacions, conferències, lectures, recitals, debats, taules redones, teatre, contacontes, tallers, concerts, exposicions, lectures poètiques i molt més, tot això organitzat pel Gremi de Llibrers de València.

  La Fira del Llibre de València obrirà les portes en la 58a edició del 27 d’abril al 7 de maig. L’organització ha confirmat la participació de Víctor del Árbol per al club de lectura en castellà i de Raquel Ricart per al club de lectura en valencià.