La Fira de l’Edició Independent se celebrarà del 24 al 26 de juny

  • Data:02-06-2022
  La Fira de l’Edició Independent se celebrarà del 24 al 26 de juny

  L’Associació d’Editorials del País Valencià i l’Ajuntament de València organitzen la Fira de l’Edició Independent, que se celebrarà del 24 al 26 de juny 2022 a La Marina de València. La Fira és un espai del comerç del llibre inclusiu, on participen tant llibreries com editorials i autoeditors. La Institució Alfons el Magnànim - Centre Valencià d’Estudis i d’Investigació participarem en aquesta edició de la FLI, on podreu trobar totes les nostres novetats editorials.

  L’organització de la Fira és una oportunitat per al públic per a trobar llibres que moltes vegades no són prou accessibles als circuits convencionals. Tot en un emplaçament únic, vora mar, i celebrant l’arribada de l’estiu.

  Al llarg del cap de setmana hi ha programades presentacions de llibres, debats, taules redones i activitats infantils. Podeu consultar el programa complet al web de l’Associacio d’Editorials del Pais Valencià.

  Horaris i ubicació de la Fira de l’Edició Independent

  La Fira de l’Edició Independent se celebrarà a l’Esplanada Veles e Vents de La Marina de València del 24 al 26 de juny 2022, amb horari d’11 del matí a 9 de la nit.

  Pots arribar amb tramvia amb la línia 9 de Metrovalencia (parada Grau - La Marina) o amb les línies 4 i 6 (parada Les Arenes). També en autobús amb les línies 95, 19 i 92 de l’EMT. A més, a prop de l’esplanada trobaràs la parada número 276 de Valenbisi.