La Generalitat llança un web oficial per a informar sobre el COVID-19

  La Generalitat llança un web oficial per a informar sobre el COVID-19

  El web http://infocoronavirus.gva.es/, impulsat per la Presidència de la Generalitat amb l'objectiu de centralitzar tota la informació autonòmica relativa a aquesta malaltia i els seus efectes collaterals, enllaça a totes les pàgines que cada conselleria ha creat per a informar del coronavirus i que anirà alimentant en els pròxims dies.


  Entre alguns dels consells que recull el nou web figuren els següents: què he de fer si tinc símptomes?, com es transmet el nou coronavirus?, què puc fer per a protegir-me? A més, també s'inclouen recomanacions de neteja i es respon a qüestions com: quines indicacions i precaucions he de tindre en compte si pretenc visitar a una persona de risc?

  Igualment, ofereix consells per a mantindre una bona forma física i mental si s'està en quarantena, així com recomanacions per a gestionar la por o l'ansietat o sobre com actuar amb els xiquets i xiquetes, a més de sobre els recursos educatius per a població infantil i adolescent o consells per a mantindre una bona forma física i mental si s'està a casa.

  La pàgina destaca, en lloc preeminent, el telèfon d'informació de la Generalitat Valenciana per aquelles persones que tinguen una consulta sobre el coronavirus, el 900 300 555. També enllaça directament amb l'Autotest del Coronavirus habilitat per la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública. El web infocoronavirus.gva.es també incorpora totes les notícies de la Generalitat relatives al coronavirus, així com tots els tuits d'última hora sobre la malaltia COVID-19, amb la intenció de fer arribar la informació de la manera més directa front a la informació falsa que, en alguns casos, circula per la xarxa.

  El nou espai permet també descarregar-se fitxes amb recomanacions i preguntes freqüents, així com altra informació útil i d'interés públic per a la ciutadania valenciana.