La Plaça del Llibre anuncia dates per a Castelló i València a l’octubre

     La Plaça del Llibre anuncia dates per a Castelló i València a l’octubre

    Després de l’èxit de les primeres edicions del cicle 2021 de la Plaça del Llibre -Alacant en abril i Gandia en maig- la Plaça del Llibre anuncia les dates de les dues edicions de tardor: Castelló, a la Plaça Santa Clara del 14 al 24 d’octubre i València, a la Plaça de l’Ajuntament del 27 a l’1 de novembre.

    En un any en què la cultura s’ha adaptat a tota mena de situacions sociosanitàries, s’anuncien novetats a Castelló. Amb una edició extraordinària, la Fira del Llibre de Castelló, que enguany s’avança a octubre, s’uneix a la celebració de la Plaça del Llibre per tal de sumar esforços. Així, ambdues organitzacions formaran un gran encontre literari, fent que des del 14 al 24 d’octubre, la plaça Santa Clara esdevinga un gran aparador de llibres. Durant aquests deu dies, ambdós esdeveniments literaris oferiran un espai de venda de llibres que anirà acompanyat d’un espai d’activitats també compartit. A més, el primer cap de setmana, del 14 al 17, tindrà lloc el festival literari de caràcter internacional que alberga la Plaça del Llibre, amb autors internacionals traduïts al català que seran convidats per a compartir espai amb autors valencians i d’altres indrets del domini lingüístic conjunt.

    Pel que fa a l’edició de València, revalida les dates del 27 d’octubre a l’1 de novembre, consolidant-se a la Plaça de l’Ajuntament del cap i casal en la seua novena edició. La confirmació d’ambdues dates s’ha donat després d’una reunió entre entitats organitzadores, amb la presència de representants de la Fundació FULL, l’Associació d’Editorials del País Valencià (AEPV), l’Associació d’Escriptors en Llengua Catalana (AELC) i d’Acció Cultural del País Valencià (ACPV).