La Plaça del Llibre d’Alacant supera les expectatives i rep una afluència de públic massiva

    La Plaça del Llibre d’Alacant supera les expectatives i rep una afluència de públic massiva

    L’interés dels alacantins per la literatura en valencià ha fet que les vendes de llibres es doblen respecte a l’any anterior.

    L’interés dels alacantins per la literatura en valencià ha fet que la 5a edició de la Plaça del Llibre, celebrada del 23 al 25 d’abril a la plaça del Port, supere totes les previsions. El festival literari es consolida com a gran aparador de les publicacions en valencià «amb un augment del 20% dels visitants en format presencial, més la novetat de l’streaming per a les activitats escolars, i unes vendes que han doblat les de l’any anterior».

    «Alacant s'ha convertit durant aquest cap de setmana en la capital de la literatura en la nostra llengua», han explicat des de l’organització. Coincidint enguany amb un exitós Dia del Llibre, la Plaça del Llibre ha estat l’esdeveniment més important del dia pel que fa a les lletres valencianes.

    La llista de llibres més venuts d’aquest gran encontre de la paraula escrita està dominada per les obres presentades per les editorials valencianes com a part de la programació de la Plaça, que reafirma el seu paper de difusora i dinamitzadora de la indústria editorial autòctona. Un triomf en afluència i compres rebut amb entusiasme per les institucions responsables de la iniciativa, que dissabte i diumenge va estar amb aforament complet tot el dia.