"L'era d'Aquari" còmic millor editat en 2020

  • Data:23-09-2021
   "L'era d'Aquari" còmic millor editat en 2020

  La Conselleria d’Educació, Cultura i Esport ha concedit els premis als llibres millor editats en 2020 i a les llibreries que han destacat per la seua trajectòria o innovació en el foment de la lectura a la Comunitat Valenciana.

  El còmic millor editat ha sigut L’era d’Aquari d’Andana Editorial (autor: Jordi PeidroPremi València de novel·la gràfica 2019 (Institució Alfons el Magnànim).

  Els premis seran entregats en el Dia del Llibre Valencià, el 20 de novembre, al Monestir de Sant Miquel dels Reis. Són uns guardons honorífics que tenen com a principal objectiu incentivar la producció de les empreses editorials valencianes, en qualsevol de les dues llengües oficials, amb iniciatives que propicien una millora del llibre valencià, tant en el seu aspecte tècnic i formal com en l’artístic, així com incentivar les iniciatives i activitats que contribuïsquen a la difusió del llibre i fomenten els hàbits de lectura.

  La Conselleria d’Educació, Cultura i Esport promocionarà els llibres i les llibreries premiats en el Pla valencià del foment del llibre i la lectura Llegim Llegim Llegim. Tant l’editor de les obres premiades com la llibreria premiada podran fer ús publicitari d’aquesta circumstància, indicant en els exemplars o en els seus establiments de manera expressa la concessió del premi i la modalitat.