Les 359 casetes de la Fira del Llibre de Madrid van obrir les portes divendres passat

  • Data:04-06-2024
  Les 359 casetes de la Fira del Llibre de Madrid van obrir les portes divendres passat

  Divendres 31 de maig, començà la 83a edició de la Feria del Libro de Madrid. Com cada any, el parc del Retiro acull les 359 casetes repartides entre 213 editorials, 117 llibreries, 15 organismes oficials i altres institucions i 14 distribuïdores.

  La inauguració comptà amb la reina Letizia, que fon rebuda per la directora de la Feria, Eva Orúe; l'acompanyaren en el seu recorregut personalitats polítiques com el ministre de Cultura, Ernest Urtasun, o l'alcalde de Madrid, José Luis Martínez-Almeida.

  El primer cap de setmana de la Feria del Libro, l'estrena ha sigut tot un èxit, amb unes cues llarguíssimes per a la firma d'autors, vendes importants aprofitant els descomptes i milers de visitants.

  En el centre del passeig de Coches, es manté la plaça de la Ciencia y las Universidades, en la qual s'instal·laran els servicis editorials d'algunes universitats, la Unió d'Editorials Universitàries Espanyoles (UNE) i el Centre Superior d'Investigacions Científiques (CSIC).

  La Institució Alfons el Magnànim – Centre Valencià d’Estudis i d’Investigació està present amb totes les nostres novetats editorials en les casetes de la plaça de la Ciencia y las Universidades en el bloc 26C, dins de la caseta de l'UNE.

  Entre les activitats més destacades d'esta edició, es troba el Dia del Medi Ambient el 5 de juny, la Nit Il·luminada el 7 de juny i el Dia Olímpic i Paralímpic el 13 de juny. L'horari de la fira és de dilluns a dijous de 10.30 a 14.00 h i de 17 a 21 h, i de divendres a diumenge, de 10.30 a 15.00 h i de 17 a 21 h. Divendres 7 de juny, es tancarà a les 23.30 h. Comptarà amb tres miniescenaris, que acolliran actuacions teatrals dels alumnes de la RESAD i concerts a càrrec de Sofar Sounds.

  Durant quinze dies, el parc del Retiro acollirà conferències, presentacions, xarrades, debats, programes de ràdio i pòdcasts en esta gran festa del llibre.