Les guanyadores del Premi de la Crítica dels Escriptors Valencians a la Tardor Literària de Gandia

  • Data:03-11-2022
  Les guanyadores del Premi de la Crítica dels Escriptors Valencians a la Tardor Literària de Gandia

  L’Ajuntament de Gandia organitza tot un conjunt d’activitats al voltant dels llibres des del mes d’octubre i fins a finals de novembre. La Tardor Literària omple els espais de la ciutat de trobades, recitals, presentacions, concerts, rutes i més de cinquanta actes relacionats amb la literatura.

  Dins de la programació, hi ha espai per a la gira de presentació de les guanyadores del XXXII Premi de la Crítica dels Escriptors Valencians, que organitza l’Associació d’Escriptors en Llengua Catalana amb la col·laboració del Magnànim. El pròxim dissabte 5 de novembre a la Biblioteca Central de Gandia, la poeta Teresa Pascual moderarà una conversa amb Aina Fullana, guanyadora de la modalitat de narrativa per Els dies bons; Sílvia Navarro, guanyadora de la modalitat de teatre per Negatius; i Susanna Rafart, guanyadora del premi Cavall Verd Josep Maria Llompart pel poemari D'una sola branca.

  És la segona presentació de les obres premiades dins d’aquest cicle. El divendres 28 d’octubre, Anna Manso, guardonada per l'obra infantil El llenguatge secret i Coia Valls, guardonada per l'obra juvenil Pantera, parlaren sobre la literatura dirigida als més joves en una taula moderada per Mercé Viana al mateix espai.

  Des del Magnànim vos convidem a consultar tota la programació de la Tardor Literària al web de l’Institut Municipal d'Arxiu i Biblioteques de Gandia i a gaudir d’aquesta festa de les lletres a la ciutat ducal.