Les memòries de Josep Piera arriben a la segona edició

  • Data:19-04-2022
  Les memòries de Josep Piera arriben a la segona edició

  El Magnànim ha publicat la segona edició d’ Els fantàstics 70 (1969-1974), part de la nostra col·lecció Moment Memorialística. Les memòries de l’escriptor Josep Piera van publicar-se l’any 2020 i han sigut tot un èxit, amb una gran acollida per la crítica des de la seua primera edició.

  Els fantàstics setanta retrata una època i un autor, que és ja un clàssic de la nostra literatura. Crec que mai no es va viure amb tanta llibertat com aquells anys, quan tot semblava possible i quan existia un optimisme generalitzat, potser una mica ingenu.

  Martí Domínguez, El Temps

  Josep Piera (Beniopa, 1947) és un dels autors més destacats de la nostra literatura contemporània. Com a poeta va rebre el Premi Carles Riba amb El somriure de l'herba (1980), com a prosista va guanyar el Josep Pla amb El Cingle verd (1982), i com a assagista el Francesc Vallverdú amb El paradís de les paraules (1995). També ha treballat la prosa memorialística, la biografia literària i la traducció de poesia. El Magnànim també ha editat el volum Poesia completa 1971-2018 (2019).

  Les memòries de Piera són les d’un escriptor excepcional però també les d’un país i d’una ciutat, València, que va viure uns anys prodigiosos.

  Francesc Viadel, Nació Digital

  Més informació