LIBER 2021 tanca la seua edició de retrobada amb un balanç positiu

    LIBER 2021 tanca la seua edició de retrobada amb un balanç positiu

    LIBER, organitzada per IFEMA MADRID i la FGEE, va tancar el 15 d’octubre les portes de la seua 39a edició amb un balanç comercial satisfactori, tal com han manifestat la gran majoria dels editors participants. Durant els tres dies del saló, que va ser inaugurat dimarts passat, s’ha confirmat com la principal plataforma de negoci del sector del llibre dedicada a l’edició en llengua espanyola, i una de les més importants trobades internacionals.

    Ha registrat més de 8.300 visitants, la qual cosa suposa millorar les expectatives inicials d’una fira que s’ha celebrat encara amb la pandèmia en l’horitzó. En aquesta convocatòria han participat 300 empreses de 10 països -Alemanya; Xipre; Cuba; Unió dels Emirats Àrabs; Espanya; els Estats Units; Federació de Rússia, Itàlia; Mèxic, i República de Corea-. 

    Ha servit per a reforçar la presència de la indústria del llibre espanyola en l’exterior amb la finalitat de consolidar el creixement experimentat en el mercat interior. D’aquesta manera, Madrid, que tradicionalment alterna convocatòria amb Barcelona, ha tornat a congregar una de les majors trobades del sector de la mà d’importants empreses.