Llibres més venuts del Magnànim a la Bene Botiga

  • Data:05-03-2022
  Llibres més venuts del Magnànim a la Bene Botiga

  Amb la pandèmia els hàbits de consum editorial han canviat i s’han accelerat les vendes a través de plataformes digitals. Al Magnànim, però, res no ens agrada tant com visitar una llibreria. Les llibreteres i llibreters són els nostres prescriptors i les persones que millor poden ajudar-nos a trobar les lectures que busquem i els regals més encertats.

  Una de les moltes llibreries on podeu adquirir els llibres del nostre catàleg és la Benebotiga. Compartim l’espai del Centre Museístic La Beneficència de València, on s’ubica la seu de la Institució Alfons el Magnànim. Per això, hem volgut preguntar als nostres companys i veïns quins dels nostres llibres són els que més han venut en l’últim any.

  1️⃣ Escenarios para la exposición temporal
  Maite Ibáñez investiga com han evolucionat els escenaris expositius, des de l’academicisme clàssic fins a la participació d’artistes, arquitectes i dissenyadors actual.

  2️⃣ Enric Valor, memòries
  Joan Borja ens convida a reconstruir la memòria d’Enric Valor a través d’un diàleg amb el seu fill. Una biografia imprescindible amb documents inèdits.

  3️⃣ Anuari cultural Valencià 2020
  La covid-19 va marcar l’any 2020 amb uns efectes devastadors per als oficis de la cultura. L’Anuari arreplega el testimoni del sector cultural valencià a partir de reportatges, entrevistes i articles.

  4️⃣ Manuel Boix. La forja d'un pintor
  En el primer volum de la nova col·lecció «Vides d’Art», Martí Domínguez escriu una completa biografia, carregada d’imatges i fotografies, de l’escultor i pintor de l’Alcúdia.

  5️⃣ Isabel-Clara Simó. Una veu lliure i compromesa
  Jordi Tormo i Santoja ens narra la vida de l’escriptora alcoiana en l’única biografia autoritzada. La memòria d’una persona lliure que defensà amb fermesa el feminisme i la nostra llengua.

  6️⃣ Spaccanapoli
  Un viatge a Nàpols de la mà de Salvador Vendrell, en un dietari en què s’enllacen les descripcions, les notícies erudites i les experiències i reflexions de l’autor.

  7️⃣ Viaje al centro de un agujero negro
  Com va aconseguir-se la primera foto d'un forat negre? El radioastrònom Iván Martí Vidal ens explica d’una manera accessible els secrets darrere d’una de les últimes grans fites de l’astronomia.

  Trobareu la Benebotiga al carrer Corona número 36 de València. Demaneu els nostres llibres a la vostra llibreria de confiança i proximitat.