Lliurament dels Premis de la Fundació Bromera

    Lliurament dels Premis de la Fundació Bromera

    El passat dissabte 8 de maig, la Fundació Bromera va lliurar els seus Premis al Foment de la Lectura 2021 a Marc GranellEl Tempir i el CEIP Garganes-Foieta d'Altea. L'acte que va tindre lloc  a la Sala Alfons el Magnànim del Centre Cultural la Beneficència de València.

    La Fundació Bromera per al Foment de la Lectura, entitat impulsora dels premis, va haver de prendre la decisió d’ajornar el lliurament, que estava previst per al 6 de febrer, a causa de la situació sanitària provocada per la Covid-19. A pesar que les xifres de contagis han evolucionat favorablement en els últims mesos, l’entitat ha decidit convocar l’acte sense la presència de públic.

    Els Premis Fundació Bromera al Foment de la Lectura reconeixen enguany la trajectòria del poeta Marc Granell i el treball a favor de la lectura i la llengua de l’Associació Cívica per la Llengua El Tempir i del CEIP Garganes-Foieta d’Altea. Els guardons distingeixen aquelles persones i institucions o iniciatives que, gràcies al seu impuls vital, representen els valors i els objectius que promou l’entitat, com ara la promoció de la lectura i la difusió del valencià.