Nou número de la Revista Debats

    • Data:16-01-2023
    Nou número de la Revista Debats

    Ja està disponible un nou número de la Revista Debats vol.136/2 monogràfic Cultura i gèneres Trajectòries professionals, polítiques i gestió cultural.

    Amb articles d'IvaNenic y Tatjana Nikolic; Treball i lideratge femení en la música, Angels Bronsoms y Paula Guerra; Trencar el silenci, armar escàndol i rebel·lar-se: música i gènere a Espanya 2018-2021, Miguel Ángel G. Escribano, Dafne Muntanyolay Juan Ignacio Gallego; Les desigualtats de gènere en la industria de la música a Espanya: un estudi de metodología mixta, Jordi Baltà, Gigi Guizzo y Àngel Mestres; La incorporació d’una perspectiva interseccional als equipaments culturals de proximitat: identificació d’àmbits prioritaris, Anna Villarroya y Marta Casals-Balaguer; Cultura i perspectiva de gènere a la ciutat de Barcelona, Juan Pecourt Gracia y Sandra Obiol-Francés; Devocions oposades? Creació i cures en el precariat cultural, Pau Díaz-Solano y Paula García-Muñoz; La discriminació de la dona en la música en valencià: una anàlisi a través de la teoría de les sis facetes de Peterson, Jordi Bonet-Martí y María Trinidad Bretones Esteban; Cicles de protesta en l’Espanya posttransicional (2011-2017): una comparació entre el moviments dels indignats i el procés independentista català, Juan Pecourt, Thompson, John B. Book wars: the digital revolution in publishing.

    Debats. Revista de cultura, poder i societat, fundada el 1982, és publicada per la Institució Alfons el Magnànim-Centre Valencià d'Estudis i d'Investigació amb la voluntat de promoure els debats contemporanis sobre les relacions entre la cultura, el poder i la societat des d'una perspectiva àmplia i multidisciplinària integrant la perspectiva de las ciències socials i els estudis culturals. Actualment, la revista Debats està indexada a Emerging Sources Citation Index i a Scopus.