Nou Premi València de Novel·la Gràfica

  • Data:23-02-2018
  Nou Premi València de Novel·la Gràfica

  INSCRIPCIÓ: Punxe ACÍ.

  La Institució Alfons el Magnànim-Centre Valencià d'Estudis i d'Investigació va anunciar fa un parell de mesos la creació del Premi València de Novel·la Gràfica, que s'afegeix als ja prestigiosos guardons d'assaig, poesia i narrativa. L'edició del 2018 serà la primera en comptar amb aquest premi, que té una quantia econòmica de 8.000 euros i que inclou la publicació de l'obra original i inèdita que resulte guanyadora amb una prestigiosa editorial valenciana.

  El termini d'inscripció es va obrir el passat 8 de març i finalitzarà el proper 27 d'abril de 2018. Podrà participar qualsevol persona, o grup de persones, majors de 18 anys amb obres originals, inèdites i no premiades (o que estiguen a l'espera de veredicte) en altres concursos. La temàtica del projecte serà lliure, però es valoraran especialment aquells que transmeten valors favorables als drets humans, la tolerància i els drets dels collectius socialment més desfavorables. L'obra es podrà presentar en qualsevol dels idiomes oficials de la Comunitat Valenciana, però serà editada en valencià.

  S'haurà de presentar un dossier amb un mínim de 16 pàgines acabades, tamany DIN A4, acompanyades del guió detallat de la totalitat de l'obra, que haurà de tindre un mínim de 3 pàgines. Es poden presentar en blanc i negre o en color. L'extensió de l'obra acabada ha de ser superior a 64 pàgines. El jurat qualificador, la resolució del qual serà inapelable, estarà format per un president, que serà el de la Diputació de València o el diputat en el qual delegue, i quatre vocals, especialistes de reconeguda solvència en el camp de l'edició i la novella gràfica. Es reunirà el 14 de juny de 2018 per a la deliberació i la resolució del premi.

  Pots consultar les bases ací. I per a inscribir-te has de fer-ho a través de la plataforma habilitada per la Diputació de València.

  El cartell del nou Premi València de Novella Gràfica ha estat dissenyat per la illustradora Ana Penyas.

  completoweb.jpg