«Poder i Santedat» de Manuel Molins rep el Premi Serra d’Or

    «Poder i Santedat» de Manuel Molins rep el Premi Serra d’Or

    El director del Institut Valencià de Cultura (IVC), Abel Guarinos, i el dramaturg Paco Azorín van recollir ahir a Barcelona el Premi Serra d’Or al Millor Espectacle per Poder i Santedat l'obra de Manuel Molins, que no va poder desplaçar-se ahir a la capital catalana, produïda pel IVC. L'acta del jurat dels prestigiosos guardons destaca «Poder i Santedat» per l'ambició estètica i ideològica «en el tractament de la corrupció política, econòmica i moral del Vaticà, com a metàfora dels abusos i les perversions en els sistemes de poder».

    «Aquest premi posa encara més en valor la universalitat de l'obra de Manuel Molins, el treball conjunt de tot un equip artístic fantàstic que va treballar a «Poder i Santedat» i d'unes institucions públiques valencianes que proposen reflexió, entreteniment i lluita contra qualsevol mena de pederàstia, corrupció o atac a la llibertat d'expressió», assegura Guarinos.

    L'obra està dins del primer volum de Teatre Complet de Manuel Molins, publicat per la Institució Alfons el Magnànim-Centre Valencià d’Estudis i d’Investigació.