Presentem «Pescar en la memòria. Sistemes de pesca tradicional a l'Albufera» al Palmar

    • Data:19-05-2022
    Presentem «Pescar en la memòria. Sistemes de pesca tradicional a l'Albufera» al Palmar

    La Comunitat de Pescadors del Palmar, la Associació Valenciana d'Antropologia i la Institució Alfons el Magnànim - Centre Valencià d'Estudis i d'Investigació organitzàrem la presentació del llibre Pescar en la memòria. Sistemes de pesca tradicional en l'Albufera, de Beatriz Santamarina Campos i Aida Vizcaíno Estevan, al Palmar. L'acte es va celebrar a la seu de la Comunitat de Pescadors i va comptar amb la participació d'una de les autores, Aida Vizcaíno, així com del president de la comunitat, José Caballer Torrent, i el director del Magnànim, Vicent Flor.

    Els assistents van poder gaudir d'un interessant col·loqui sobre la tradició de la pesca al llac, ofici al que molts estaven arrelats. També va ser l'oportunitat per a adquirir el llibre, que forma part de la nostra col·lecció Estudis Universitaris.

    Aida Vizcaíno Estevan és professora de Ciència Política i de l’Administració en la Universitat de València, especialitzada en la memòria oral, la patrimonialització i la incorporació de la ciutadania a les polítiques públiques. És coordinadora del projecte València Immaterial, sobre patrimoni immaterial i innovació social, i és coautora de diversos llibres de divulgació.