Rituals nominada als Premis ADG Laus 2023

  • Data:10-05-2023
  Rituals nominada als Premis ADG Laus 2023

  L’ADG-FAD, Associació de Dissenyadors Gràfics i Directors d’Art, ha nominat la revista Rituals per als Premis ADG Laus 2023 per la seua gran faena de disseny.

  Els Premis ADG Laus de Disseny Gràfic i Comunicació Visual reconeixen els millors projectes en més de cinquanta apartats de cinc categories: disseny gràfic, digital, publicitat, audiovisual i estudiants.

  Els ADG Laus promouen el disseny, projecten la seua importància cultural i econòmica per a la societat i donen suport a l’entorn professional. El jurat és divers i té especialistes de les distintes disciplines de les categories que jutgen.

  El 8 de juny se celebrarà en Palo Alto Barcelona la cerimònia de lliurament dels premis ADG Laus 2023.

  Rituals és una revista anual que analitza i celebra la cultura festiva valenciana des de tres eixos clau: l’associacionisme festiu autogestionat, la investigació política, i la gestió i la política cultural festiva.

  La revista naix amb motiu d’analitzar amb perspectiva el que ha suposat la festa per als valencians, el seu moment actual i com evolucionarà. Pretén acostar al gran públic la cultura festiva des de tots els vessants possibles a partir d’una perspectiva multidisciplinària.

  Entenem la cultura festiva com el fenomen festiu arrelat en una cultura concreta i ens interessa conéixer com es desenvolupa en totes les seues variants i les aplicacions en la vida social de la comunitat que la celebra, especialment a través de les experiències de les persones i els professionals que participen. En este sentit, qualsevol aproximació a l’estudi i la difusió de la cultura festiva ha de fer-se des d’una triple perspectiva: l’associacionisme, la investigació i la gestió.

  Esta triple perspectiva és la línia editorial d’esta publicació periòdica, que vol oferir reflexions i estudis sobre la cultura festiva partint del nostre entorn més pròxim i oberts a altres àmbits i territoris. Ens interessa el concepte de cultura festiva, ens interessa el fenomen festiu com a fet social i ens interessa com es tracta cada festa des dels tres vessants que la conformen amb l’objectiu de contribuir-ne al desenvolupament i la gestió com a part de la nostra identitat i el nostre patrimoni cultural.