Ruta gráfica, movida de disseny

    Ruta gráfica, movida de disseny

    Ruta Gráfica. El diseño del sonido de València, una de les últimes novetats del Magnànim, és una coedició de Barlin Libros, l'IVAM i la Institució Alfons el Magnánim Centre Valencià d´Estudis i d´Investigació, amb la col·laboració de World Desing Capital València 2022.

    Tres-centes vint pàgines amb quatre-centes vint-i-huit reproduccions d'obres representen una irresistible temptació tant per a persones que van viure aquells daurats anys huitanta i noranta del segle vint de l'eminent nit de festa valenciana, com per als qui simplement la coneixen a través de programes televisius, articles en premsa o mitjans telemàtics. Moy Santana, productor audiovisual i dj., un altre dels comissaris, durant el passat confinament sanitari, generaria la idea de digitalitzar la seua col·lecció de material gràfic de discoteques afavorint la idea d'una posterior obra editorial ja que “mai s'havia parlat d'una època tan important”. Durant dos anys tot es va gestar.

    En l'IVAM pengen imatges cedides per juliol Andújar, Elisa Ayala, Armando Silvestre, Marcos Casañ Asins, Nacho Garrido López, Grup DequéDequé (Elena Ferrer, Cristina Gutiérrez, Amparo Montoya, Lourdes Ortún i Amparo Simó), Rubén Hernández, Mariscal, Lupe Martínez, Edu Marín, Manuel Molero Redorat, Óscar Mora Corachán, Manuel Olías, Carlos Olivares, Ángel Puig Císcar, Pablo i Pepe Mira, Paco Roca, Rubén Rodrígo, Guillermo Sacristán, Moy Santana, Borja Silgado Murcia,, Bernardino Solís Navarro, Angelet Torna, Daniel Torres i Richard Vázquez Llanes.