Segueix oberta la convocatòria del XI Premi Joan Francesc Mira

  Segueix oberta la convocatòria del XI Premi Joan Francesc Mira

  Segueix oberta la convocatòria del XI Premi Joan Francesc Mira. Recordeu que els originals es remetran abans del 31 de desembre de 2021. 

  Hi podran concórrer qualssevol investigadores i investigadors que ho desitgen, sempre que no hi hagen sigut premiats o premiades en edicions anteriors.

  Les obres seran inèdites, escrites en català o castellà, ivno podran haver estat premiades en altres certàmens. Es presentarà una còpia en pdf, tot preservant l’anonimat.

  Els originals hauran de tenir una extensió entre 150 i 200 pàgines, incloses les notes al peu i la bibliografia, en Times New Roman a 12 punts, en format DIN-A4 i a espai i mig.

  El contingut podrà tractar sobre qualsevol temàtica, sempre que es faça des d’una perspectiva antropològica.

  Els originals es remetran abans del 31 de desembre a l’AVA (correu-e: avantrop@yahoo.es), acompanyats d’un adjunt separat amb la inscripció: “XI Premi d’Investigació J. F. Mira”, com també el títol de l’obra i el lema.

  El XI Premi d’Investigació J. F. Mira està dotat amb 2.000 euros i la publicació de l’obra en la col·lecció Intercanvis de l’ETNO. Museu Valencià d’Etnologia de la Diputació de València, i la persona premiada rebrà 10 exemplars i un diploma acreditatiu.

  L’Associació Valenciana d’Antropologia designarà en el seu moment el jurat qualificador, les resolucions del qual seran inapel·lables.

  El jurat emetrà el seu veredicte la segona quinzena de gener de 2022 i podrà declarar el Premi desert si, al seu parer, cap de les obres presentades reuneix els requisits i els mèrits suficients.

  Envia'ns la teua obra al correu: avantrop@yahoo.es.