Tornen les Jornades de Còmic de València en la XII edició

  • Data:19-09-2023
  Tornen les Jornades de Còmic de València en la XII edició

  Els dies 22, 23 i 24 de setembre, se celebraran les XII Jornades de Còmic de València, un dels esdeveniments més importants i veterans de la ciutat dedicats al còmic. Està organitzat per l’Associació Valenciana del Còmic (Asovalcom) i l’Aula de Còmic del Vicerectorat de Cultura i Societat de la Universitat de València.

  Les jornades tindran lloc en el Centre Cultural la Nau, i enguany comptaran amb més de setanta expositors d’editorials, llibreries i artistes repartits entre la planta baixa i la primera planta del claustre del centre cultural.

  Este esdeveniment és una cita ineludible per als aficionats al nové art, que disposaran d’un programa ple d’activitats amb presentacions, firmes d’autors, tallers i trobades amb autors.

  Entre els autors que els assistents podran trobar enguany, estan Ana Miralles, Laura Pérez Vernetti, Javier de Isusi, José María Beroy, Javier Rodríguez, Sarah con Hache, Jordi Bayarri, Sergio Bleda, Cristina Durán, Miguel Ángel Giner, César Sebastián, Paco Zarco, Manuel Benet, Pedro Martínez, Pedro Porcel, José Fonollosa, Sara Gil, Iván Sarnago i Joel de la Rocha, i comptarem amb una xarrada homenatge a Carlos Pacheco, en la qual intervindran Rafael Marín i l’autor del cartell de la present edició de les jornades, Rafa Fonteriz.

  L’horari serà el 22 de setembre de 17:30 a 20:30 h, el 23 de setembre d’11:30 a 20:30 h, i el 24 de setembre d’11:30 a 14:00 h.