Tornen les paraules il·lustrades, tornen les jungles de paper i negra, torna Baba Kamo

    Tornen les paraules il·lustrades, tornen les jungles de paper i negra, torna Baba Kamo

    Aquesta nova edició del festival i fira del llibre il·lustrat, Baba Kamo, tindrà lloc del 17 al 19 de desembre en el Centre del Carme Cultura Contemporània de València i està organitzada per l’Associació de Professionals de la Il·lustració Valenciana (APIV) i la Fundació pel Llibre i la Lectura (FULL) amb el suport de la Direcció General de Cultura i Patrimoni i el patrocini de València Activa. En aquest quart lliurament el festival Baba Kamo fixa la seua mirada en els marges i les perifèries i convida a explorar més enllà dels relats hegemònics.

    Aquesta edició comptarà amb 34 expositors amb les publicacions il·lustrades de 19 editorials de tot el món, com per exemple Alma Editorial, Barbara Fiore, Barlin Libros, Bromera, Edelvives, Ekaré, Ediciones Modernas El Embudo, Fulgencio Pimentel, Kalandraka, La Documental Ediciones, Lata de Sal, Litera Libros, Media Vaca, Niño Editor, Nórdica Libros y Yekibud Editoras. También la argentina Limonero y las portuguesas Orfeu Negro y Pato Lógico. Completarán el espacio de feria seis librerías valencianas: Bangarang, Estudio 64, Gaviota Libros, La Primera, Bartleby i La Rossa; i nou revistes i segells d'autoedició: DXI Magazine, Ediciones Valientes/6 sueños, Impresas, La lluna la pruna la tuna, Milimbo, Nuppita Pittman, Peligro Press, Pepe Medina i per(r)rucho llibres de paper.

    L'altre element vertebral de Baba Kamo és la seua exposició internacional d'il·lustració editorial «Babalunga i kamolongos», un punt de trobada on visibilitzar el treball dels professionals i prendre el pols al panorama il·lustrat actual. Així, el Centre del Carme acollirà en 2021 un nou lliurament de «Babalunga i kamolongos» amb el treball de 166 professionals de 13 nacionalitats seleccionats d'una mostra de 225 propostes rebudes de 14 països diferents.

    Per consultar la programació