​Un estiu de llibres com tu, amb les nostres últimes novetats

    • Data:05-07-2022
    • Font: 05-07-2022
    ​Un estiu de llibres com tu, amb les nostres últimes novetats

    Per a molts l'estiu és l'època per a posar-se al dia amb els llibres que hem acaparat durant la resta de l'any. Però, si encara no tens els teus, o vols descobrir-ne de nous, des del Magnànim et proposem una diversitat d'opcions perquè gaudisques dels dies de sol amb una bona lectura. Poesia, història, memorialística, periodisme, filosofia, música... de segur que trobes un llibre com tu en les nostres últimes novetats.

    Emily Dickinson és una de les grans poetes nord-americanes, i la seua obra completa és l'últim volum de la nostra col·lecció Poesia. Gràcies al treball de Carme Manuel tenim el luxe de poder llegir una edició bilingüe (valencià-anglés) de la seua obra. Una ocasió perfecta per a endinsar-se en el món d'una de les escriptores més interessants del segle XIX, i de completar una col·lecció imprescindible per als lletraferits.

    Més informació

      

    Josep Vicent Rodríguez, a través de la seua càmera, i Rosa Solbes, a través de les seues cròniques, fan un relat necessari de la Transició valenciana. Trets és un llibre de memòria que no vol fer un cant a la nostàlgia, sinó recordar els fets que van marcar el passat i present de la nostra vida. Un llibre de fotografies que explica, també, com hem canviat els valencians i valencianes al llarg de dos dècades, les dels 70 i 80, amb clarobscurs: de violència i tensió al carrer, però també plenes d'il·lusió i d'esperança.

    Més informació

      

    Sense cap dubte, Josep Iborra va ser un escriptor cabdal per a entendre la història de les nostres lletres. Gràcies a la seua producció com a crític literari guardem una crònica fonamental de l'evolució de la nostra literatura. Al Magnànim hem editat la seua Obra Completa, que culmina amb el seu Diari. Un relat íntim del seu món privat, que detalla la seua connexió amb les principals corrents de pensament europeu del segle XX, així com bona cosa d'anotacions assagístiques de lectures i qüestions diverses. Si t'agrada reviure la història a través dels ulls dels seus protagonistes, a la col·lecció Moment Memorialística descobriràs moltes més personalitats que narren les seues memòries.

    Més informació

      

    Josep Torrent. El periodisme compromés és l'última novetat publicada pel Magnànim. A través del treball de qui ha estat un dels referents del periodisme valencià, analitzem les últimes dècades de la nostra història més propera. Els articles que trobem al llibre, en una selecció a cura de Ximo Ferrandis, parlen, entre altres temes, del boom de la rajola, la corrupció, les infraestructures i l'economia, l'evolució dels partits polítics valencians, el tancament de RTVV o la defensa de les llibertats. Perquè, si t'apassiona l'actualitat, a les nostres col·leccions Papers de Premsa i Periodisme descobriràs treballs claus per a posar en context la nostra història més recent.

    Més informació

      

    Al llarg del segle xx, la música occidental va experimentar alteracions i canvis ben significatius fruit de l' experimentació que els músics i artistes més innovadors van portar a terme. Moviments que també es van viure a casa nostra i que Música no comença en clau de sol il·lustra amb quatre històries que van sorgir a la ciutat de València: el microtonalisme d'Eduardo Panach; l'aplicació de l'electricitat i l'electrònica a la música de Juan García Castillejo; el Circuit Perifònic, que va omplir els carrers de València d'altaveus; i el grup Actum, que acostà al públic valencià l'obra de John Cage i va crear les seues pròpies corrents experimentals de la mà de personalitats com Llorenç Barber. Al catàleg del Magnànim trobaràs aquestes i moltes més històries i biografies de músics i compositors cabdals de la nostra cultura.

    Més informació

      

    Convertir en objecte de coneixement la probesa i el sofriment social retorna a les persones la capacitat de reivindicar i d'actuar col·lectivament per a transformar les condicions de la seua existència. Per això, l'estudi des de la teoria crítica de les persones menyspreades i violentades és primordial per a superar la seua invisibilització. Aquesta és la matèria d'estudi del filòsof francès Emmanuel Renault i, gràcies al Magnànim, podem llegir un dels seus treballs més importants en traducció al valencià. Sofriments socials és el número 42 de la col·lecció Novatores, que ens acosta les últimes novetats de pensadors d'ací i d'arreu del món.

    Més informació

      



    Compartir a TwitterSegueix-nos a InstagramSegueix-nos a Facebook

    Esperem haver-te proporcionat idees per a aconseguir un llibre per a passar les vesprades i nits estivals que arriben. Si el descobreixes, recorda: des del Magnànim t'animem a demanar-lo a la teua llibreria de confiança i proximitat. Si encara no l'has descobert, de segur que el teu llibreter et guia. Agafeu els punts de llibre i gaudiu de l'estiu!