Condicions de compra

  La Institució Alfons el Magnànim (a partir d’ací, el Magnànim) ofereix la possibilitat d’adquirir les seues publicacions des del seu web. Només cal seguir els passos que s’hi indiquen.

  Els clients es comprometen al pagament dels exemplars que volen adquirir i el Magnànim es compromet a enviar-los.

  Per a enviaments nacionals, i sempre que hi haja estoc de l’article sol·licitat, l’enviament de la comanda es realitzarà mitjançant agència de missatgeria. Enviament gratuït

  Únicament es realitzen enviaments a la Península i Balears. Una vegada rebuda la comanda, es processarà* i serà recollit en les nostres instal·lacions cada dimarts i dijous per a ser enviat per missatgeria urgent (24 / 48 h). En cas que el dimarts o dijous siga festiu, la comanda serà recollida el següent dia hàbil més pròxim. En determinades èpoques de l’any com a festes locals, Nadal, Setmana Santa i períodes de vacances d’estiu el termini de lliurament es pot demorar.

  *El termini de processament pot variar en funció de l’estoc de la comanda en els nostres magatzems (entre 1 i 3 dies hàbils).

  No podem realitzar enviaments internacionals, a Ceuta, Canàries i Melilla. Si està interessat a adquirir alguna publicació per a aquestos destins ho pot fer a través de la web de la UNE (Unión de Editoriales Universitarias Españolas) de la qual som socis.

  Devolucions.En el cas que el client considere la devolució del material rebut es procedirà de la següent forma:

  1. Haurà de comunicar-ho per correu electrònic a la Institució Alfons el Magnànim comandes@alfonselmagnanim.com.El cost de la devolució serà a càrrec del client.

  2. Al mateix temps haurà d'iniciar un procés administratiu de devolució

  a) Presentant una sol·licitud a Diputació de València Seu electrònica / Sede electrónica (punxar en Instància Genèrica)

  b) Donar-se d'alta de tercers (ja que la devolució es farà en el seu compte corrent) Alta de tercers / Alta de terceros

  Una vegada feta la sol·licitud la diputació de València estudiarà el seu cas i resoldrà si escau.