Participar

  Termini de presentació: 1 de febrer a 31 de març.

  Convocatòria

  Ací pots descarregar la convocatòria

  Els dubtes i consultes sobre la participació només s'atendran per correu electrònic en la següent adreça: premis.valencia@dival.es

  Nou procés d' inscripció

  És imprescindible realitzar les dues fases del procediment, en termini i forma establit, perquè la presentació de les obres siga vàlida.

  1r Inscripció. Realitza la inscripció en línia punxant en l'enllaç de la modalitat del premi que tens més a baix i segueix les instruccions indicades. Una vegada emplenat tots els requisits sol·licitats es generarà un justificant d'inscripció.

  2n Sol·licitud. Una vegada obtingut el justificant d'inscripció i dins del termini de presentació, has de presentar la sol·licitud mitjançant un dels següents mitjans:

  a) En la seu electrònica de la Diputació de València (necessari disposar de signatura electrònica) annexant com a document adjunt el justificant d'inscripció en format PDF. Enllaç a seu electrònica (seguisca la següent ruta: Catàleg de tràmits - Cultura i oci - Convocatòria Premis València i València Nova 2021)


  b) De manera presencial: En el Registre General d'Entrada (carrer Serrans, núm. 2 baix, 46003 València), incloent al costat de la sol·licitud (segons model annex que pot descarregar ací) el justificant d'inscripció. Imprescindible sol·licitar cita prèviaEnllaç per a sol·licitar cita prèvia en el registre


  c) En qualsevol dels llocs establits en l'art. 16.4 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, de Procediment Administratiu Comú de les Administracions Públiques, incloent sempre tant la sol·licitud, com el justificant d'inscripció (en format PDF o en paper, segons el mitjà triat).

  INSCRIPCIÓ