Llibres com tu

  Institució Alfons el Magnànim-Centre Valencià d’Estudis i d’Investigació - Llibres com tu

  AstronautA. Pioneras de la exploración espacial. Amelia Ortiz Gil. Prólogo de Pedro Duque.Les pioneres que van canviar l’ordre establit per a poder arribar a l’espai. Llig la seua història.

  Joan Fuster, poesia completa 1945-1987. Institució Alfons el Magnànim-Centre Valencià d’Estudis i d’Investigació. Acadèmia Valenciana de la Llengua. 2022.Més enllà d’assajos i aforismes: la seua obra més íntima, en el seu centenari. Descobreix-la.

  Pescar en la memòria. Sistemes de pesca tradicional en l'Albufera. Beatriz Santamarina Campos, Aida Vizcaíno Estevan. Estudis Universitaris. Institució Alfons el Magnànim-Centre Valencià d’Estudis i d’Investigació.El testimoni de la saviesa que atresora l'Albufera i les persones que l'habiten. Llig les seyes històries.

  El monstre. Les presons de la Inquisició de València. Albert Toldrà i Vilardell. Estudis Universitaris. Institució Alfons el Magnànim-Centre Valencià d’Estudis i d’Investigació.Prop de nosaltres hi havia una presó de la Inquisició. Coneixes la seua història? Llig-la ací.

  Antoni Ferrer, poesia completa. 1979-2021. Institució Alfons el Magnànim-Centre Valencià d’Estudis i d’Investigació. 2021.Poesia per a desconnectar de tot i tornar a connectar amb tu mateix. Descobreix-la.

  Institució Alfons el Magnànim-Centre Valencià d’Estudis i d’Investigació - Llibres com tu

  Explora totes les novetats

  Segueix-nos a TwitterSegueix-nos a InstagramSegueix-nos a Facebook

  El Magnànim al teu mòbil. Guarda a l’agenda el número 672720123 i envia’ns un WhatsApp dient-nos que vols rebre la nostra informació.

  Diputació de València. Colze a colze amb els ajuntaments.

  © 2022, Diputació de València

  -

  -