La Setmana del Llibre en Català supera les previsions

    La Setmana del Llibre en Català supera les previsions

    La Setmana, l’esdeveniment de referència del llibre i les revistes en català, tanca amb èxit una edició marcada per la crisi sanitària i les restriccions provocades per les mesures de seguretat.

    La Setmana ha rebut més 25.000 visitants disposats a gaudir del llibre, les revistes i la cultura en català, en un ambient festiu marcat per les noves mesures de seguretat, l’ús de la mascareta i la higiene permanent dels espais i tot el recinte. El control d’aforament reduït a 935 persones en un espai perimetrat de 4.500 m2 ha generat algunes cues que s’han resolt amb força fluïdesa i ha permès poder mantenir les distàncies de seguretat.

    Tot i que aquesta edició ha estat més curta (dels tradicionals deu dies s’ha passat a cinc), i que el canvi d’ubicació ha allunyat La Setmana del centre de la ciutat (de l’avinguda de la Catedral al Moll de la Fusta) les vendes han estat molt positives, ja que es preveu assolir una facturació de 325.000 € en només 5 dies. Cal destacar, també, l’impacte que La Setmana genera en difusió i vendes del llibre en català, arreu del territori, el darrer trimestre de l’any.

    A La Setmana s’hi han celebrat prop de 180 activitats entre presentacions, converses, taules rodones, entregues de premis o activitats infantils, repartides en dos escenaris. Els itineraris literaris per Barcelona i, per primera vegada també per altres espais, han estat un èxit amb una ocupació pràcticament del 100% en tots ells. Per La Setmana hi han passat gairebé 200 autors que han signat els seus llibres i han pogut, després de molt temps, poder tenir contacte amb els seus lectors.